View Single Post

  #13 (permalink)  
Old 03-12-2010, 15:03
mariusfa mariusfa is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 915
Liten update

Fikk en svær konvolutt i posten idag som jeg har gruet meg veldig til.

Avsender var politiet.

Så for meg 15000-20000 kroner i dass der.(ja da, det var i fylla) men den havnet på 6000. Så dårlige og gode nyheter i ett der altså. fruen fikk en saftig fartsbot tidligere i år så de pengene har vi på en måte vendt oss til å betale hver måned(avdrag uten rente eller gebyr)

Lønninga kom i går. ca 7000 mer denne måneden enn vanlig grunnet halv skatt. Regnet på alle julegaver, bortsett fra gaven fra fruen til meg og omvendt, og det kom på ca 3000. Endel er allerede kjøpt og regningene ble betalt i går. Så vi har noen tusen ekstra til buffer denne måneden.

Greit å ha en bitteliten buffer som vi bygger gradvis på, samtidig som vi nedbetaler forbruksgjeld.

Penger er også satt av på klær og sko, ferie og gavekontoene.
1000kr satt av til buffer også. det som ikke blir brukt i forbindelse med julen vil også bli satt inn der.

Fruen kommer fra en veldig "julete" familie og jeg vil ikke legge meg ut med dem ved å stramme inn altfor hardt akkurat i desember, så får vi heller ta i litt når nyåret kommer.


Blir forøvrig en forholdsvis billig jul da vi skal bort hele julen, så spiser og drikker mye gratis der da. Nyttår feiret vi hos oss i fjor så den får noen andre ta seg av i år. sparer fort litt der også.

Men lurer litt på om jeg skal kjøpe meg en sekk til med ved. Fyrer som en gal for tiden. hadde like mye i boden når vinteren kom som jeg brukte i hele fjor, men da flyttet jeg inn 1 desember og i år har jeg allerede fyra opp endel.
Ser for meg å gå tom for ved i februar med 1,50kr for KW/t. Da blir strømregningen høy
Reply With Quote