View Single Post

  #1 (permalink)  
Old 10-11-2008, 21:50
Lin's Avatar
Lin Lin is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3.840
Lightbulb Inspirasjon- og hjelpsomhetskonkurranse (frist 01.03.09)

Denne gangen en inspirasjon- og hjelpsomhetskonkurranse, og også her er premien et gavekort fra Bokkilden på 250,-

Den brukeren som i tidsperioden frem til 1. mars 2009 har skrevet det mest inspirerende/nyttige/hjelpsomme innlegget her, vinner konkurransen.

Det er hovedsakelig dere som nominerer innlegg og vi vil etter 1. mars 2009 stemme frem vinnerinnlegget. Nominerte innlegg vil også få en egen "rosett" og være søkbare i eget søk i navigasjonsmenyen vår.

Ellers gjelder disse reglene:
  1. Det er ikke lov å nominere egne innlegg.
  2. Kun brukere av forumet kan nomineres, ikke admin.
  3. Flere innlegg av samme bruker kan nomineres.
  4. En bruker kan nominere flere innlegg.
  5. Innlegget må hovedsakelig være egenprodusert. (Altså ikke klipp og lim, men man kan godt benytte andre som kilde når man formulerer innlegget selv.)
  6. Skal man benytte innlegg man har skrevet et annet sted før kan det være lurt å gjøre noen små justeringer slik at det ikke oppfattes som duplikat av søkemotorer.
  7. En kort presentasjon og lenke til nettstedet/bloggen man har skrevet innlegget før er det selvsagt helt ok å legge inn nederst i innlegget når man skriver en artikkellignende sak, med mindre siden også har pornografisk eller ulovlig innhold. Denne bør da skrives med skråskrift eller på annen måte skille seg ut fra resten av teksten.
  8. Kun innlegg skrevet i perioden frem til kl.23:59 den 28. februar 2009 kan nomineres.
  9. Nominasjoner skjer via PM til meg eller i denne tråden.
  10. Dersom vinneren ikke sender nødvendige opplysninger (epostadresse til mottaker) til undertegnede via PM innen 14 dager etter konkurransens slutt, eller gir beskjed om ferie o.l. som gjør dette vanskelig vil en ny vinner kåres.
Presisering av reglene kan komme dersom det er behov for dette.

Lykke til!
Reply With Quote