View Single Post

  #6 (permalink)  
Old 23-06-2015, 20:50
Gjeldsofferet Gjeldsofferet is online now
Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 99
Quote:
Originally Posted by Lynken View Post
Du har kommet til rett plass for å få hjelp!

Du har oversikt over nøyaktig hvor mye du skylder, det er fint. Hvor mye må dere betale hver måned for å holde dere à jour med gjelden? Hvor mye kommer du til å tjene som lærling, og nøyaktig hvor mye vil dere da få inn hver måned? Her på forumet hjelper vi gjerne, men det er veldig mye lettere når vi vet nøyaktig hva vi har å bale med.

Gå også gjennom det du eier av klær, vesker, smykker osv. som kan selges - se så på "Torget" på Finn.no hvor mye slike ting selges for. Så tar du bilder av alt sammen og laster opp. Kanskje får du ikke så mange penger for tingene, men ALT du tjener kan gå rett på gjelden. Betal ned den dyreste gjelden først, dvs. den som har høyest rente.

Forresten: Ser dere har bil og bildeler - selg den! Med mindre dere bor så superlandlig at det ikke finnes kollektivtrafikk, så må dere klare dere uten bil noen år. Det er en av de dyreste tingene som man kan ha.
For å være à jour med gjelden må vi betale ca.18.500 kr i måneden. Noe som er omtrent umulig for oss med den inntekten vi har nå. Fortsatt litt usikker på hvor mye vi vil få inn hver måned når jeg blir lærling, men vil tippe rundt en 32k kr inkl barnetrygd.

Vi har solgt unna det som kan selges. Og satt pengene inn på bufferkonto, for å slippe eventuell mer gjeld om det skulle oppstå noe uforutsett.

Dessverre så bor vi super landlig. Vi er helt avhengig av bilen, fordi her går det ikke kollektiv transport, og det er ca 15 min til nærmeste dagligvare butikk.

Derimot så er vi heldige med bosituasjonen. Vi betaler kun 1.000 kr i måneden. Dette er inkludert strøm og tv.
Reply With Quote