View Single Post

  #9 (permalink)  
Old 11-11-2017, 00:29
veo01 veo01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 21
Quote:
Originally Posted by Banjosnorkel View Post
Enig i at det ikke er vanlig å kommentere fra forsiden, men i dette tilfellet er det godt skjult at man i det hele tatt kan navigere videre til innleggene. Det kommer ikke frem at overskriften er klikkbar før man ev. peker på den. Den har samme farge og ingen understreking eller lignende. Og når hele innlegget i tillegg vises på fremsiden tror jeg ikke folk klikker seg videre inn.

Quote:
Originally Posted by Hiin Allvise View Post
?

Jeg pleier automatisk å bruke overskriften uansett om den er "særlig markert" eller ikke - det er rett og slett så vanlig at jeg blir overrasket de få gangene overskriften IKKE fungerer som link til det separate innleggets egen side...
Hei.

Takk for tilbakemeldingene. Jeg tror det er template jeg bruker fra Wordpress som gjør det litt uoversiktlig, og siden jeg for øyeblikket velger å vise hele innlegget på forsiden (og ikke "Trykk her for å lese mer"-funksjon) så behøver man ikke gå "inn" på innlegget (hvor kommentarfeltet er) for å lese hele innlegget. Det er mulig jeg endrer denne løsningen når jeg får flere innlegg for å holde det mer oversiktlig.
__________________
Skriver på pengefokus.com om privatøkonomi og sparing.
Reply With Quote