View Single Post

  #7 (permalink)  
Old 18-01-2018, 00:41
skallmann's Avatar
skallmann skallmann is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 54
Det er mange bastante meninger her, jeg skal prøve å være litt mer diplomatisk. Kanskje. Dere må kunne snakke om lønn og budsjett sammen. Dere må kunne snakke om privatøkonomien deres. Det vil aldri fungere i lengden ellers.

Når det er sagt, så er det ingen som ønsker å befinne seg dypt nede i forbruksgjeld, men det er ikke noe morsomt å snakke om feilene man har gjort. Det er ikke noe kult å snakke om hvor langt nede man sitter. Det er ingen som tror forbrukslån og inkasso er en god idé. Det begynner en gang, og så baller det på seg. Folk kommer i en ond spiral hvor de synes synd på seg selv og samtidig føler forventningspress, og så vet de ikke hvordan de skal takle det.

Det ender til slutt opp med hvor mye han betyr for deg. Hvis han lyver, ta ham på det tvert. Hvis han er litt spak, vær medfølende men tving deg til bunns i saken og tallene. Ingen er perfekte, og som i alle forhold handler dette om ditt syn på ham, ingenting annet. Når alt er på bordet må du gjøre deg opp en mening om dette kan fungere i lengden eller ikke. Det er ingen andre som kjenner deg eller ham godt nok til å ta den avgjørelsen. Enkelt og greit (men likevel veldig vanskelig).
Reply With Quote