View Single Post

  #4 (permalink)  
Old 06-02-2018, 21:29
SeaLion SeaLion is online now
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 100
Quote:
Originally Posted by Lin View Post
Jeg tenker på at man ikke nødvendigvis slutter å skape verdi selv om man slutter i en 9-16 jobb. Kanskje frigjør det til og med tid og kapasitet til å skape noe skikkelig bra å gjøre det sånn?
Helt enig. At du ikke er avhengig av en jobb for å ha til livets opphold frigjør tid som du kan bruke til alt fra utdanning til velvedig arbeid. Om du skulle ønske det.

Quote:
Originally Posted by can View Post
Men husk ordtaket da mest utfordrande du kan gi ett menneske er fritid, ikkje alltid lett å veta kva eg skulle gjort om eg ikkje hadde arbeidet å gå til. Men greit å jobba for å ha muligheten, men ville tenkt meg godt om før eg sa opp.
Ja, det er nok ikke for alle. Overrasker meg bare at en del stiller seg utenforstående til at noen ønsker det, og reagerer så kraftig. Samtidig så synes jeg det er rart om majoriteten har en så festlig jobb at de ønsker å tilbringe omtrent 1/3 av livet sitt med å utføre den.
__________________
“No man ever stood the lower in my estimation for having a patch in his clothes: yet I am sure that there is greater anxiety, commonly, to have fashionable, or at least clean and unpatched clothes, than to have a sound conscience.”

Veien mot økonomisk frihet
Reply With Quote