View Single Post

  #7 (permalink)  
Old 07-02-2018, 03:34
skallmann's Avatar
skallmann skallmann is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 54
Takk for teksten, Heli! Hvis folk kommer med negative og bitre kommentarer på det der, så er det sannsynligvis personer jeg ikke trenger å kjenne og kommentarer jeg ikke trenger å lese. :-)

Helt enig med dere i at man kan gi verdi til samfunnet uten å jobbe. Det finnes også jobber som gir ingen eller negativ verdi til samfunnet.

Ang. om man vil kjede seg uten en jobb: Jeg tror ikke jeg ville ha kjeda meg. Jeg har nok av hobbyprosjekter jeg ønsker å gjøre, turer jeg vil gå, bøker jeg vil lese, og kanskje studier jeg vil ta. Det vanskeligste for meg hadde kanskje vært å finne noe litt sosialt å gjøre på dagtid, siden alle andre er på jobb. Å sitte alene på dagtid alle hverdager kunne kanskje tatt litt på.

Mitt ståsted er at jeg hater slett ikke jobben min, jeg synes bare 37,5 timer i uka er ca. femten-tjue for mye å sitte på en stol innendørs og sløse bort dagslyset. Jeg kommer faktisk ikke på en eneste ting jeg ønsker å bruke 37,5 timer på hver uke året gjennom. På den andre siden, det å være forpliktet til å i snitt to ganger i uken møte opp et sted og få gjort noe, tror jeg kan være en hjelper på å ikke bli for dorsk på fritiden. Men vi er alle forskjellige.

Hvis dere kunne velge fritt uten å tenke særlig på økonomi, ville dere fortsatt å jobbe? (La oss si at du også kunne skifte jobb om du ønska) Hvor mange timer i uka ville dere i så fall jobba til vanlig? Hvor mange uker ren ferie ville dere hatt i året?

Last edited by skallmann; 07-02-2018 at 03:41.
Reply With Quote