Thread: Litt om meg
View Single Post

  #7 (permalink)  
Old 10-02-2018, 11:16
Tulla Tulla is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 312
2018: oppdatering!
Ser at jeg ikke har oppdatert noe om oss siden 2012, og veldig mye spennende har skjedd!

Vi kjøpte en gård sammen med noen, for å utvide hestebedriften. Dessverre døde de vi kjøpte sammen med, så vi måtte ut deres arvinger. Ikke at det er et så stort problem, da vi kan leie ut huset de bodde i. Men vi har nå en gård med verdi 8 millioner. Lån er 5 millioner der halvparten er et privatlån(altså nedbetaling til arvinger) med null prosent rente. Vi har dermed 3 millioner i verdi utenom dette. Ellers har vi ingen lån lengre.

Målene for tiden går på å få firmaet rundt, jobbe, og så videre. Vi har ikke hatt verdens beste pengevett hele tiden i privatforbruket, men vi har i det minste ikke brukt penger vi ikke har, og har opparbeidet oss en god del penger ved å selge huset vi hadde før, som vi pusste opp, og gjøre en veldig god deal på denne gården, samt god lønnsøkning på oss begge. Har også gjort noen veldig gode investeringer i firmaet (som så klart har innebåret en stor utgiftspost, men som genrerer inntekt nå). Laget budsjett for firmaet frem til 2032.

Så generelt sett trives vi, og økonomien går bedre og bedre, selv om det å ha eget firma gjør at man har en mye større omsetning og dermed større tall enn i de fleste husholdninger. Det er lett å se seg litt blind og dermed tenke at det ikke er så farlig med alle småbeløp her og der. Noe som kan blir store beløp til slutt.
Reply With Quote