Når økonomien trenger førstehjelp

Dine Penger forteller i dag at det er en stor økning i antall inkassosaker her i landet. Mange sliter. Og mitt inntrykk er at de dessverre ofte sliter i ensomhet. De som vet er gjerne den som skylder penger og de vedkommende skylder penger til. Ikke andre, som kunne ha vært en støtte i situasjonen.

Forumet vårt er en møteplass for alle som er interessert i privatøkonomi. Enten de trenger å komme seg ut av en økonomisk floke eller har det rimelig greit fra før av. Alle har noe å bidra med. Noe vi ser gang på gang.

Som et medlem sa i denne tråden, der medlemmene forteller hva nettstedet betyr akkurat for dem:

Pengevett er skulderen du kan lene deg mot her på nettet.

Nettstedet har også en liten og mindre synlig del. Nemlig denne bloggen. Og her tror jeg at jeg har noe som forhåpentligvis kan være til hjelp for noen. Blant annet artikkelserien vi har om Gjeldsordning. Hva er det? Hvem er det beregnet for? Hvordan er gangen i dette? osv.

Her er direktelenker i artikkelserien om gjeldsordning.

  1. Gjeldsordning – når alt annet er prøvd
  2. Gjeldsordning – for hvem?
  3. Gjeldsordning – forsøke å få i stand en utenrettslig ordning
  4. Gjeldsordning – søknad om åpning av gjeldsforhandling
  5. Gjeldsordning – frivillig
  6. Gjeldsordning – tvungen
  7. Gjeldsordningsperioden

Om ikke du har kommet dithen at gjeldsordning er tingen for deg, kan det kanskje være til hjelp å lese litt om 7-trinnsplanen for en bedre økonomi, fordelingsnøkkelen eller kanskje plukke opp noen tips i tråden om sammenhengen mellom et ryddig hjem og en ryddig økonomi, en inspirerende tråd.

Med håp om at dette skal være til hjelp for noen der ute.

 

Tags: , ,

September 30 2010 01:30 pm | Gjeld and Nettsideinfo

Likte du innlegget? Hvorfor ikke abonnere på bloggens rss feed. Du kan også motta nye innlegg direkte til din e-postadresse. Pengevett har nå også et eget forum der du gratis kan delta og diskutere relevante tema.

One Response to “Når økonomien trenger førstehjelp”

  1. Bransjenytt24.no on 08 Oct 2010 at 8:36 am #

    Flott at du startet en tråd som dette! Komme deg ut av en stor floke av gjeld kan være svært vanskelig. Ofte trenger du noen utenfor som kan hjelpe. Hvis ikke med penger, i alle tilfeller med en upartisk innsikt og åpenhet fra utsiden. Vi i bransjenytt24.no vil snart ha et tema av stor personlig økonomi og hvordan å komme seg ut av gjeld!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply