Om siden

Velkommen til Pengevett.

Denne nettsiden skal handle om pengevett. Å mangle det, å ville lære det og å praktisere det.

Jeg som skriver dette er på ingen måte noen ekspert. Snarere tvert imot. Da jeg startet mitt voksenliv var jeg så godt som økonomisk analfabet og gjorde de fleste tabbene som kunne gjøres.

Med tiden har jeg gradvis lært mer og fattet interesse for selve temaet pengevett også. Det er veldig mye god og nyttig informasjon om penger der ute. I denne bloggen vil jeg skrive litt om det jeg har lært så langt og forhåpentligvis hva jeg lærer underveis. Denne siden vil jeg bruke som en idébank og samle alt jeg finner som kan komme til nytte for meg selv og andre som ønsker å bli flinkere med penger.

Om du har tips, forslag eller andre bidrag som kan brukes i denne prosessen tar jeg gjerne imot det på admin @ pengevett. com (uten mellomrom).

Den som tror han er ferdig utlært er ikke utlært, men ferdig.

November 01 2008 01:27 pm

2 Responses to “Om siden”

 1. Øystein on 05 May 2013 at 8:04 pm #

  Hei, jeg har brukernavn “Friskus” på pengevett, men får ikke logget inn. Heller ikke når jeg endre passord. Jeg får velkomst melding, men siden som så kommer opp, er den for “guest”. Har du peiling på hva dette kan skyldes?

  Øystein

 2. Øystein on 26 May 2013 at 11:06 pm #

  Hei, jeg får det samme problemet igjen for brukernavn “Friskus” som meldt tidligere (da ble det løst). Hei, jeg har brukernavn “Friskus” på pengevett, men får ikke logget inn. Heller ikke når jeg endre passord. Jeg får velkomst melding, men siden som så kommer opp, er den for “guest”. Har du peiling på hva dette kan skyldes?

  Kan du vennligst hjelpe meg en gang til?

  Mvh Øystein

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply