Pengevett

 

Online regnskap med Google Dokumenter

Dette er en diskusjon om Online regnskap med Google Dokumenter i Bloggernes hjørne-forumet, en del av Generelle fora-kategorien; Hei alle sammen! Jeg vil bare tipse dere om et innlegg på bloggen min der jeg forklarer hvordan du kan ...


Go Back   Pengevett > Generelle fora > Bloggernes hjørne

Register FAQ Members List Kalender Search Today's Posts Mark Forums Read

Notices


Reply

 

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23-11-2008, 23:55
Kai H.'s Avatar
Gjeldslave
award
Join Date: Oct 2008
Posts: 70
Online regnskap med Google Dokumenter

Hei alle sammen!

Jeg vil bare tipse dere om et innlegg på bloggen min der jeg forklarer hvordan du kan sette opp et online regnskap ved hjelp av Google Dokumenter. Et slikt regnskap kan hjelpe deg med å få oversikt over hvor pengene tar veien og være nyttig når du skal sette opp et budsjett.

Fremgangsmåten krever at du har en konto hos Google. Google er (sannsynligvis) verdens største leverandør av reklame, og har enorme mengder data om brukerne lagret. Du bør derfor lese personvernerklæringen deres nøye, og om tenke godt igjennom om du egentlig vil åpne konto hos dem før du tar i bruk Google's tjenester som Gmail, Google Dokumenter eller Google Analytics.

Personlig har jeg ikke noe angst mot å la Google oppbevare enkelte av mine opplysninger. Om disse menneskene med alle sine ressurser har interesse av å finne ut alt om meg, kan de nok klare det selv om jeg ikke opplyser i et regneark om hvor mye jeg handler for hos Rema hver uke. Vil storebror se meg, ser han meg nok uansett tenker jeg, og fortsetter å bruke Google Dokumenter selv om godeste Georg Apenes nok hadde fått epileptisk anfall av å lese personvernerklæringen deres.

Jeg har lenge jobbet med å få til et slikt online-regnskap på bloggen min der folk kan spore pengebruken sin, men enn så lenge, så har jeg tatt i bruk Google Dokumenter. Om du vil se hvordan jeg gjør det, kan du lese mer på Slik bruker du Google Dokumenter til å føre regnskap | Økonomiguiden
__________________
Reply With Quote
ReplyThread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB-koder er On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:13.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Logo av Aksjebloggeren