Announcement

Collapse
No announcement yet.

WhitePilgrims blogger

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Går hardt utover digitale valutaer i øyeblikket.

  Comment


  • Originally posted by SirWinston View Post
   Går hardt utover digitale valutaer i øyeblikket.
   Det er for så vidt bra så lenge Ripple faller mer enn ethereum i og med at jeg miner ethereum. Nå vekslet jeg 0,5 ethereum og noe Pascal inn i ca 500 Ripple der Rippleprisen lå på ca 1.23$. Analyser tilsier at Ripples verdi er rundt 2$ og jeg tenker at så lenge jeg handler under 2$, er det greit. I skrivende stund har Ripple steget med 15% og ligger nå på 1.41$. Dvs i dag at jeg har en stigning på 90$. Alt dette er så svingende at å ta et snitt for i dag ikke har hensikt egentlig. Jeg tenker å holde på å veksle inn i Ripple nå i en femårsperiode med mindre det stiger for mye. Så ser jeg hvordan jeg ligger ann etter det.


   Comment


   • sparepærer

    Neste lønn bytter jeg ut alt av dyre type pærer og over i sparepærer. Er en dyr engangsinnvestering. Men etter de er byttet, vil det veldig fort spares inn på strømutgifter.


    Comment


    • Én enkelt kommentar der:

     Sparepærer er kaldere enn vanlige lyspærer (og også de halogenpærene), og dersom et av lyspunktene er ment å også skulle gi litt varme et sted, vil du helt naturlig miste denne funksjonen i og med bytte til sparepærer.

     Åpenbart vet ikke jeg hvorvidt dette er relevant for deg - men nå er det nevnt...

     Comment


     • Cryptovaluta - mining

      Det er mye å sette seg inn i.

      Jeg har brukt store deler av høsten/vinteren på å irritere meg over www.poloniex.com og mangel på muligheter til å få verifisert kontoen slik at jeg kan flytte større mengder crypto om gangen og lettere ta ut mye penger. Dette har feilet gang på gang. I tillegg har supporten deres vært fraværende og har ikke fått et eneste svar fra support.
      Jeg holder på å overføre crypto til www.kraken.com da jeg har fått verifisert kontoen der.

      I forhold til cryptomining, er det et par slag for baugen som man må regne med. Det ene var da at vanskelighetsgraden har gått noe opp på miningen, hvilket gjør lønnsomheten dårligere.
      I tillegg er det konseptet proof of stake som tar over istedenfor proof of work som cryptoming er da i forhold til crypto jeg miner. Her må jeg med andre ord bytte crypto jeg skal mine.

      Med tanke på at det januar 2017 ble momsfritak for dette og at dette åpnet opp for at cryptomining gjorde sitt inntog i Norge, har det ikke gått lang tid før det begynner å bli vrient å mine. Jeg begynte selv i det små juni 2017.

      Foreløpig sitter jeg med rundt 50.000 nok i cryptovaluta. Jeg må i år skatte 6900 med tanke på at jeg tjente 30.000 på dette i fjor. (23%)

      Ut fra beregninger i år vil jeg om alt hadde lagt stabilit i forhold til vanskelighetsgrad ligge på ca 32.000 nok. Dette er vesentlig mindre enn jeg håpte på. Men jeg er i alle fall med i dette merkelige racet.

      Ut fra alt jeg har lært gjennom denne prosessen, ser jeg at jeg ikke bør doble miningutstyr nå for å få dobbel inntekt av det jeg har nå. Dette da det ligger mange skjær i sjøen. Proof of stake, ufattelig høy difficultyrate kan komme når som helst, exchangene er sprengt i forhold til å hjelpe på support, ulike land kjører restriksjoner, bannlyser cryptovaluta og setter kjepper i hjula for de.

      Det jeg forhåpentligvis sitter på etter hvert er en liten andel crypto som har potensiale for å stige. Skal jeg investere ytterligere i dette, og det har jeg egentlig lyst til å gjøre, så vil jeg komme til å investere direkte i enkeltcrypto ved å overføre penger til coinbase og videre inn til kraken.


      Comment


      • Lenge siden jeg har skrevet noe sist her. Gevinst på kryptomining er fortsatt til stede men er bare snakk om noen tusenlapper pr mnd.

       Karrieremessig vil jeg trolig bli assisterende enhetsleder, få gunstigere arbeidstider, mer lønn for utdanning og skal i tillegg øke kvalitet og fagnivå på arbeidsplassen. Kjekt.

       Ellers fant jeg endelig to gode apper i applestore ved navn money box og debt free box ! De funker og motiverer


       Comment


       • Heisan! Jeg bare lurer på en ting: hvordan er forholdet mellom kostnader ved å mine (utstyr og strøm) og verdien av det du miner?
        økonomiportalen.no

        Comment

        Working...
        X