Announcement

Collapse
No announcement yet.

Er Pengevett døende?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Er Pengevett døende?

  Aktiviteten her ser ut til å være nedadgående. Rett nok har den aldri vært høy så lenge jeg har vært bruker her, men nå er det så liten aktivitet at jeg vurderer å droppe Pengevett fullstendig. Noen andre som har tanker om fremtiden til forumet?

  Hvem står egentlig ansvarlig for drift av forumet? Hvor har det blitt av Lin?

 • #2
  Om det er døende, vet jeg ikke, men aktiviteten er klart lavere enn for et par år siden. Jeg er ganske sikker på at et forum som Pengevett har sin plass, og at det finnes mange potensielle brukere. Skulle jeg gjettet er det mangelen på nye brukere som gjør at det dør hen. Folk er gjerne aktive her i noen år, men så gå økonomien på autopilot og er ikke så ofte innom mer. Derfor trengs det jevnt påfyll av nye sparere.

  Bare vent til renta en gang stiger. Da kommer folk rennende. :-)

  Comment


  • #3
   Tror ikke den er døende, men jo helt klart mindre aktivitet. Med tanke på hvordan mange av medlemmene begynte sin lange aktivitet her inne, så har jeg en liten knapp på at vi også ser en effekt av at det nå tar tid å bli godkjent som bruker for å poste innlegg. Mange brukere har jo nettopp startet sin ferd her ved at pengevett ble funnet i et fortvilet øyeblikk når tankene bare må blåses ut om den økonomiske situasjonen de er i. Nå har de ikke lenger den muligheten så vidt jeg har skjønt. Jeg ser ihvertfall betydelig færre av den type innlegg (Som også ofte har vært starten på lange memoartråder og utvikling for en bedre økonomi). Kanskje dette bør revurderes slik at pengevett oppleves som et åpent sted man kan lufte sine økonomiske tanker ved behov, selvom man ikke er blitt medlem enda. Terskelen blir kanskje litt større når denne ventetiden legges til.
   [Aksjebloggen] [Målbevisst.no]

   Comment


   • #4
    Jeg er ikke så interessert i det hverdagslige sparegreiene lenger. Har også lært meg endel basics, og derfor har jeg ikke like mye spørsmål om det lenger. Men jeg er like ivrig som før etter å diskutere ideer og caser, og generelle økonomiske tema. Men da må det jo være "action" på temaene jeg interesserer meg for her om jeg skal komme innom ofte. Og det er f.eks. veldig lite fart i diskusjonene rundt IPS og Aksjesparekonto som er to "hotte" temaer jeg liker å nerde om.

    Jeg synes også at forumet har litt for mange kategorier og underkategorier, samt stickies. Kunne det vært en ide og slå sammen og redusere disse drastisk?

    Litt mere finpusset design og litt mer kontroll på spam kunne også vært greit. Jeg mener dog _ikke_ at man skal revampe hele utseendet, men kanskje pusse litt på mixen av engelsk/norsk og evt en litt nyere versjon av programvaren kanskje?

    Comment


    • #5
     Jeg glemte passordet til denne brukeren og lagde ny konto (fant igjen passordet senere). Lagde faktisk 2 brukere fordi den første aldri ble godkjent.
     Den andre ble heller ikke godkjent. Det kommer ikke nye brukere fordi de får ikke lage konto


     Comment


     • #6
      Siste nye bruker ble opprettet 18. januar. Det forklarer mye. Jeg vet det ble endret til manuell godkjenning av nye brukere for å hindre søppelposter fra reklameroboter, men kan virke som at godkjenningen ikke blir gjort regelmessig.

      Jeg er selv en av brukerne som har gått fra økonomisk vrakgods til å nærme meg autopilotmodus. Når jeg i tillegg leser mer enn jeg skriver, så blir det ikke store nytteverdien for meg å følge med her inne.

      Godt at flere fremdeles har troen, for jeg vil gjerne at et slikt norsk forum skal fortsette å eksistere.

      Comment


      • #7
       18 januar då er da ett eller anna gale ein eller anna plass, har og registrert at det er mindre aktevitet her enn før, akkurat som norsk fotball litt dalande innteressa dei seinare år

       Comment


       • #8
        Gode poenger her. Jeg syns også det er aaaltfor mange underkategorier.

        Comment


        • #9
         Dette er et bra forum, som det absolutt er bruk for. Mange fine diskusjoner og en god tone her. Jeg har ikke brukt forumet noe særlig det siste året, men kommer sikkert tilbake siden økonomi jo er et livslangt tema.

         Comment


         • #10
          Er her inne og leser egentlig alt nytt. Har dessverre lite å bidra med selv.
          It don't take much strength to pull a trigger
          But try and get up every morning day after day and work for a living
          Let's see 'em try that
          Then we'll see who's the real tough guy
          The working man is the tough guy

          Comment


          • #11
           Originally posted by SirWinston View Post
           Gode poenger her. Jeg syns også det er aaaltfor mange underkategorier.
           Personlig bruker jeg kun "New Posts"-funksjonen, men jeg kan si meg enig i at det er alt for mange underkategorier. Nye brukere går seg bort på forumet.

           Comment


           • #12
            Er jevnlig innom, men som andre har nevnt går ofte ting litt på autopilot og man har ikke så mye å dele angående sin egen økonomi. Leser daglig om investeringer og lignende, men bruker da stort sett utenlandske forum hvor det er vesentlig høyere aktivitet. Blir vel en slags ond sirkel, folk tar seg ikke bryet med å dra i gang en ny tråd fordi de forventer laber respons/lite aktivitet, som igjen fører til færre emner å diskutere og færre poster generelt. Tar meg ihvertfall i dette selv.
            “No man ever stood the lower in my estimation for having a patch in his clothes: yet I am sure that there is greater anxiety, commonly, to have fashionable, or at least clean and unpatched clothes, than to have a sound conscience.”

            Veien mot økonomisk frihet

            Comment


            • #13
             Er ganske sikker på at dersom administrator ville ordnet settingsene slik at en ikke trengte å vente 1 uke før nye kontoer ble aktivert så ville vi sett en markant stigning i aktivitet her inne.

             Få som gidder å ta seg bryet med å poste når prosessen fra en har noe å skrive til en faktisk får poste det blir på 1 uke++
             Lyst å tjene penger helt uten risiko ved bruk av bonuser og gratisspill? Ta gjerne kontakt så viser jeg deg hvordan

             http://risikofritt.com/

             Comment


             • #14
              Katten min begynte å hoste nå, og jeg kunne sverget på at hun midt i hostingen sa "Captcha!"...

              Comment


              • #15
               Jeg har ikke bruker, og har aldri skrevet noe her før, men er av og til innom og leser. Dette er et nyttig forum. Ønsker meg bruker og mulighet til å diskutere forslag til investeringer som student, men per nå blir det til at jeg bare leser gamle tråder.

               Comment

               Working...
               X