Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trumf Visa

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Trumf Visa

  Noen som har erfaring med Trumf Visa? Leser på Gjerrigknark.com at man med Re:member-kredittkort kan ordne det slik at det skyldige beløp automatisk blir betalt via avtalegiro og e-faktura. Vet dere om dette også kan gjøres med Trumf Visa? Noen andre tanker rundt dette..? Det nevnes at undertegnede alltid har hatt stålkontroll på (mat)utgiftene, men synes det kan være verre å følge opp nettbank ofte nok. Fordelen med Trumf Visa synes umiddelbart å være 2 % bonus istedet for 1 %. Er det likevel noen skjulte ulemper her?
  http://spartidogpenger.blogg.no

 • #2
  Re:member hadde avtalegiro, fikk en mail for ca 2 mnd siden som sier at Re:member fjerner den muligheten, usikker på om de også fjernet efaktura(ikke brukt det kortet på en stund).
  Ikano visa og 365 direkte er de korta jeg har som gir efaktura.

  Har aldri hatt Trumf Visa men tviler på de har noe mer enn efaktura, de ønsker ikke å gi avtalegiro for de tjener på at du glemmer å godkjenne efaktura/legge inn faktura til betaling
  Neste delmål, veien mot økonomisk uavhengighet  Comment


  • #3
   Jeg er ganske sikker på at kredittkortselskapene skal tilrettelegge for at man kan betale hele utestående beløp på en relativt automatisk måte. Dette som et mottrekk mot finanstilsynets retningslinjer, særlig punkt 3, 5 og 6.

   Fra:
   Retningslinjer for å fakturere kredittkort - Finanstilsynet.no
   1. Føretaket bør alltid avslå ein søknad om kredittkort ved negativ kredittvurdering.
   2. Opplysningane i kontoutskrifta, sjå finansavtalelova § 48a, skal stå på fakturaen eller i eit vedlegg til fakturaen. Opplysningane skal bli gitt kvar månad, og opplysningane skal vere godt synlege.
   3. På alle fakturasystem skal beløpsfeltet til fakturaen enten ikkje vere utfylt, eller det skal vise det samla uteståande kredittbeløpet til kunden.
   4. Det skal gå fram av fakturaen at kunden sjølv kan velje eit anna og større beløp enn minimumsbeløpet.
   5. Kunden skal alltid få høve til å avtale fakturering av totalt uteståande kreditt, og å endre det valde fakturabeløpet i heile avtaleperioden.
   6. Avtalegiro bør berre bli nytta dersom kunden har avtalt fakturering av totalt uteståande kreditt.
   7. Alle fakturaer der kunden har uteståande kreditt, bør innehalde ein tabell som viser kostnadene ved ulike betalingsløysingar. Sjå eksempel på ein slik tabell under

   Comment


   • #4
    Efaktura er nok godt nåkk da. For de to andre korta jeg har har kun efaktura. Re:member var det eneste med avtalegiro frem til det ble fjernet.
    Neste delmål, veien mot økonomisk uavhengighet    Comment


    • #5
     Jeg har Trumfvisa og fikk ordnet slik at hele saldoen betales automatisk hver måned. Jeg hadde avtalegiro/efaktura på minstebeløpet, men ringte og fikk det endret til hele saldoen. Det var praktisk å få hele saldoen betalt automatisk hver måned. Nå bruker jeg kun kontanter når jeg handler i et forsøk på å få ned forbruket.

     Bare ta kontakt med kundeservice på https://www.trumfvisa.no/kundeservice/kundeservice/
     eller telefon 81500870
     Sparesiden Krimboka Emigrasjon

     Comment

     Working...
     X