Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spillegjeld

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Spillegjeld

  Hei
  Last edited by OleOleOle; 17-07-18, 18:35.

 • #2
  Hei, og velkommen!

  Jeg har ikke så mange konkrete råd, men det er jeg rimelig sikker på at mange andre her har. Jeg vil bare si at; Fy søren så tøff du er nå! Jeg vet, blant annet av å ha pratet en del med et familiemedlem som selv har jobbet seg gjennom det du står i, at dette er beintøft og erkjennelse krever sitt! Jeg kan muligens oppmuntre med at han nå er lykkelig gift familiefar i fast, stabil jobb. Eier leilighet og sier selv at å være åpen og få støtte av familien var viktig. Tilliten er gjenopprettet og de har null problemer med å stole på ham nå.

  Han har blogget litt om noe av problematikken med spillselskapene som ikke gir opp ganske agressiv markedsføring her, forresten.

  Fuck you a betsson! (MANNomALT)

  Uansett; Dette er utrolig bra. Du har tatt et av de største stegene ved å innrømme at dette ikke går lenger.

  Masse lykke til!

  Comment


  • #3
   Lån fra foreldre før du har fått behandling for sykdommen din, tror jeg ikke er lurt. Start i natt med å stenge alle kontoer. Send mail til alle selskaper du har spilt hos og fortell at du er spilleavhengig og at de må svarteliste deg. Så søker du hjelp. Og er ærlig til de rundt deg om det. Folk dømmer ikke. Tvert i mot vil du oppleve at folk syns du er modig.

   Spillavhengighet Norge

   Comment


   • #4
    Veldig bra at du har kommet hit! Håper du blir, og oppdaterer så vi kan følge med! ��

    Comment


    • #5
     Originally posted by OleOleOle
     Er gått noen måneder siden jeg skrev dette innlegget, kan vel si det slik at jeg gikk inn i en "liten" bølgedal etter jeg postet her inne.

     Først og fremst; takk for alle støttende ord! Jeg gikk til slutt til familien. En psykisk påkjenning som er vanskelig å beskrive, men det var det eneste rette. De stiller da med sikkerhet slik at jeg får refinansiert beløpet (ble litt høyere enn først antatt, 465k) til boliglånsrente. Jeg får også psykologhjelp etterhvert, selv om jeg tviler på at jeg kommer til å logge inn på en spillside noen gang igjen etter denne opplevelsen. Har i tillegg tatt noen forholdsregler iforhold til kredittsperre osv. Alt i alt kom jeg relativt billig unna spilleavhengigheten (gitt at jeg aldri spiller igjen), hadde jeg vært litt eldre og hatt en stabil høy inntekt hadde vi sannsynligvis snakket om et millionbeløp.

     Så nå gjelder det å prøve tenke fremover. Har planer om å fullføre utdanning samtidig som jeg betaler ned så mye som mulig på lånet. Målet er å betale ned hele lånebeløpet ila 4 år. Skal prøve å oppdatere litt her inne underveis!
     Hei!
     Så moro at du endelig tok samtalen med familie. Jeg slet med å åpne meg om den økonomiske krisen jeg var i til mine nærmeste, men det hjalp veldig når jeg først gjorde det.
     Kjempebra at du tar tak og går til psykolog, det bør du være stolt av! Jeg krysser fingrene, og har trua på at du får det til.

     Det er et tungt, men bra mål du har satt deg. Tror du at du vil få det til med en inntekt på 18.000 i mnd, eller er du i gang med andre løsninger, som for eksempel en ekstra jobb?

     Lykke til!

     - Gjeldskongen
     Mål for 2018:
     Spare opp 10.000 på bufferkonto
     Betale ned kredittkort på 42.000 (7400)
     Bake inn resterende gjeld (370.000) i boliglån.

     Comment


     • #6
      Hei.
      Disse gjenstående rentene er fremførbare. Hvilket vil si at du hvert år helt til alle rentene er "brukt opp". kan trekke renter i fra på skatten


      Med vennlig hilsen
      TBergh
      Med vennlig hilsen
      Tore Bergh
      t53.berg@gmail.com

      Comment

      Working...
      X