Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trenger du hjelp / eller har spørsmål ?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Ja selfølgelig... du fornærmet han Sir Winston , eg svarte ikkje på tråden hans, sendte han en PM om at han burde ta T bergh sitt ''tilbud'' siden det virker for meg som om han har de rette intensjonene.....


  Haha tolket du det du, leser ikkje mellom linjene eg, kanskje det va eg som skulle hatt nicket ditt .

  Hvorfor ikkje bare skrive det da ? rett fram, du er heldig med tanke på inntekten din, det kan gå fort å rydde opp i gjelda med noen tips ?
  Istaden for å seie at du ikkje synes synd på han ?
  Mvh Tom F
  gjeldsordningen@gmail.com

  Comment


  • #32
   Originally posted by Gjeldsordningen View Post
   Ja selfølgelig... du fornærmet han Sir Winston ,
   Hvordan fornærmet jeg ham?

   Comment


   • #33
    Jeg tror "Det er ikke synd på deg," er en slik setning som betyr "dette skal gå bra" i noen familier, mens for andre er det en ganske agressiv ting. Prøv for eksempel på be en person i Bodø å være så vennlig å flytte seg.... De vil tolke det som rimelig aggressivt, selv om det er en naturlig høflig måte i andre deler av landet.

    Når det gjelder bilen min, så er det noe med det å spare seg til fant som ergrer meg. Har man grei inntekt er det tull å leve under evne. (skjønt akkurat nå ser jeg jo at jeg må finne tilbake til det gode pengevettet).

    Comment


    • #34
     Originally posted by lilleerik View Post
     Jeg tror "Det er ikke synd på deg," er en slik setning som betyr "dette skal gå bra" i noen familier, mens for andre er det en ganske agressiv ting.
     Ikke gjør dette til mer enn det er. Det var ikke synd på fyren. Det er ikke noe galt i å si det. Om han blir fornærmet av at jeg ikke syns synd på ham, so be it.

     Comment


     • #35
      Originally posted by SirWinston View Post
      Ikke gjør dette til mer enn det er. Det var ikke synd på fyren. Det er ikke noe galt i å si det. Om han blir fornærmet av at jeg ikke syns synd på ham, so be it.
      Du er en hard og streng læremester. Ser for meg deg som en gråspekket voksenopplærer for de som har havnet på skråplanet. Kanskje i Islendinggenser.

      Comment


      • #36
       Denne ballen har rullet lenge nok Sir . du graver deg bare dypere.

       Takk for meg i denne omgang .
       Mvh Tom F
       gjeldsordningen@gmail.com

       Comment


       • #37
        Synes man er altfor hårsår om man blir fornærmet av en setning som "det er ikke synd på deg", uansett om man var ute etter sympati eller ei. Makan til storm i vannglass. SirWinston har etter min oppfatning nærmest sagt det som et kompliment til den høye inntekten, overhodet ikke for å sparke noen som ligger nede.
        "You can't cure obesity with bigger pants"

        Comment


        • #38
         Hvorfor er det tull å leve under evne, Lilleerik?
         Hvorfor bruke penger man ikke har, til å kjøpe ting man ikke trenger, for å imponere folk man ikke liker?

         Comment


         • #39
          Tolket / Oppfatning same shit different name.
          Mvh Tom F
          gjeldsordningen@gmail.com

          Comment


          • #40
           En ikke fullstendig huskeliste :
           (1) Frivillig eller offentlig gjeldsordning ? Er det en frivillig ordning sitter en gjerne med skjegget i postkassa selv hvis en glemte å ta dette med i beregningen(e). Er det en tvungen ordning og det offentlige glemte å sende inn krav så er det dem som gjerne ikke vinner fram med kravet.
           (2) Tidspunktet for når "kravet" oppstod (gjengir kun 2 eksempler)
           - Feil fastsatt forskuddstrekk der en har betalt riktig forskuddstrekk og kun behold riktig beløp til livsopphold -> en må begjære endring av ordningen slik at en får omfordelt fra andre kreditorer til skatteetaten
           - Riktig fastsatt forskuddstrekk - betalt for lite skatt -> skyldneren må i utg.pkt. betale tilbake dette uten å endre på dividenden.
           (3) Prioritet. Restskatt skal behandles som uprioriterte krav. Vedr. f.eks. lønnstrekk vil forsørgelsesplikt/bøter/erstatning etter straffbar handling ha høyere prioritet (se dekningsloven § 2-8 https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1...TTEL_2-1#§2-8). = Det kan tenkes at andre kreditorer har bedre prioritet enn skattekravet.

           Ved å følge anbefalingen til Berg vil en gjerne få løst opp "floken". Det er alltid bra å gi samme info til alle kreditorene så tidlig som mulig. Ved å ha med namsmannen på laget så får en med en person som er objektiv/nøytral og tar hensyn til alle parter.

           "Soft on the people, hard on the problem".

           Comment

           Working...
           X