Announcement

Collapse
No announcement yet.

Snakk om å sitte i saksa!...

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by maggie View Post
  Herregud, må si at ting bare renner på. Nå har kontrakten på husleien gått ut og vi har fornyet den, med en økning i husleien etter konsumprisindeksen. 1000 kroner opp i måneden. Forsikringen har økt fordi min kjære kræsjet bilen for langt over ett år siden.. 1000 kroner i måneden.

  Er det mulig å ha sånn uflaks?

  Vi har igjen 2500 kroner til mat når alle regninger er betalt.. Det er lite for en familie på tre. Men vi har handlet i sverige, så ting kommer seg kanskje litt..
  det er litt lite å sitte igjen med..men en kan klare det om en snur på kronene og handler stort på tilbud...ikke noe gøy å leve slik,men det er mulig....

  når det er sagt så ville eg ha funnet en løsning så fort som mulig...det er ikke noe å leve slik...
  kvitt dere med bilen om dere har kvittet dere med alt anna unødvendig...med mindre dere er totalt avhengig av bilen...

  Comment


  • #17
   Dette høres ikke enkelt ut.

   Jeg har en frugal link med litt tips:
   Simple Ways to Slash Your Grocery Bill

   Jeg er ikke sikker på om alt passer til norske forhold, men noe kan du ha nytte av.
   Ellers vil jeg anbefale å snakke med Iris Irene, hun har masse erfaring, og ikke minst omtanke for andre..

   Lykke til
   [CENTER]Her finner du mennesker med livsvisdom, Vikingmot, Dragevett, utholdenhet, selvinnsikt, økonomisk innsikt, Brabla innsikt,gaselleintensitet, velvilje, og masse   Comment


   • #18
    Har noen gjeld gått til Inkasso?

    Hiver meg på denne jeg. Jeg og min kone har dessverre havnet i denne "populære" saksa og har totalt det dere har i inntekt. Om dere har noen inkassosaker eller så høy gjeld at dere ikke klarer å håndtere denne kan det være en ide å snakke med NAV gjeld. Vi har dessverre endel inkassosaker etter at det offentlige brukte sin brutale makt mot oss i 2013 men nå skal vi over i en gjeldsordning via Namsfogden. Snakk med NAV gjeld og skaff deg en skikkelig rådgiver som har tilgang til alle slags tilskudd, og kan ikke minst hjelpe dere med å komme dere på rettsiden økonomisk!

    Jeg angrer ikke på at vi tok kontakt med de! Det kan være litt "flaut" å innrømme sine økonomiske problemer men de er der for å hjelpe.

    Lykke til!

    Comment

    Working...
    X