Pengevett

 
Go Back   Pengevett > Generelle fora > Bloggernes hjørne > WhitePilgrims blogger

Register FAQ Members List Kalender Search Today's Posts Mark Forums Read

Notices


Thread: WhitePilgrims blogger Reply to Thread

Your Username: Klikk her for å logge deg inn.
Random Question
Title:
  
Message:
Trackback
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces):
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
   

Additional Options

Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)

20-03-2018 11:20
WhitePilgrim
Endelig - jobbfremgang

Nå er det endelig litt jobbfremgang. Mulighet for å få ekstra lønn på topp av vanlig lønn. Dette blir en lønn som er vernet og ikke kan forsvinne ����
18-03-2018 23:07
WhitePilgrim Har meldt min interesse for å arbeide ekstra i andre kommuner for å ha mulighet til å få inn noe ekstra penger der. Med 120% stilling i det vanlige + stor arbeidsmengde i heimen, er det vrient å få tid til alt. Jeg har og en solid treningssyklus som jeg følger jevnlig og som tar opp en del tid i hverdagen.

Jeg håper hverdagen blir enklere økonomisk, men ser at det blir tyngre for de fleste fremover og håper at alle gjør gode grep for å stå sikrere de neste 5 årene.
01-03-2018 10:52
WhitePilgrim Cryptovaluta - mining

Det er mye å sette seg inn i.

Jeg har brukt store deler av høsten/vinteren på å irritere meg over www.poloniex.com og mangel på muligheter til å få verifisert kontoen slik at jeg kan flytte større mengder crypto om gangen og lettere ta ut mye penger. Dette har feilet gang på gang. I tillegg har supporten deres vært fraværende og har ikke fått et eneste svar fra support.
Jeg holder på å overføre crypto til www.kraken.com da jeg har fått verifisert kontoen der.

I forhold til cryptomining, er det et par slag for baugen som man må regne med. Det ene var da at vanskelighetsgraden har gått noe opp på miningen, hvilket gjør lønnsomheten dårligere.
I tillegg er det konseptet proof of stake som tar over istedenfor proof of work som cryptoming er da i forhold til crypto jeg miner. Her må jeg med andre ord bytte crypto jeg skal mine.

Med tanke på at det januar 2017 ble momsfritak for dette og at dette åpnet opp for at cryptomining gjorde sitt inntog i Norge, har det ikke gått lang tid før det begynner å bli vrient å mine. Jeg begynte selv i det små juni 2017.

Foreløpig sitter jeg med rundt 50.000 nok i cryptovaluta. Jeg må i år skatte 6900 med tanke på at jeg tjente 30.000 på dette i fjor. (23%)

Ut fra beregninger i år vil jeg om alt hadde lagt stabilit i forhold til vanskelighetsgrad ligge på ca 32.000 nok. Dette er vesentlig mindre enn jeg håpte på. Men jeg er i alle fall med i dette merkelige racet.

Ut fra alt jeg har lært gjennom denne prosessen, ser jeg at jeg ikke bør doble miningutstyr nå for å få dobbel inntekt av det jeg har nå. Dette da det ligger mange skjær i sjøen. Proof of stake, ufattelig høy difficultyrate kan komme når som helst, exchangene er sprengt i forhold til å hjelpe på support, ulike land kjører restriksjoner, bannlyser cryptovaluta og setter kjepper i hjula for de.

Det jeg forhåpentligvis sitter på etter hvert er en liten andel crypto som har potensiale for å stige. Skal jeg investere ytterligere i dette, og det har jeg egentlig lyst til å gjøre, så vil jeg komme til å investere direkte i enkeltcrypto ved å overføre penger til coinbase og videre inn til kraken.
25-01-2018 13:53
Hiin Allvise Én enkelt kommentar der:

Sparepærer er kaldere enn vanlige lyspærer (og også de halogenpærene), og dersom et av lyspunktene er ment å også skulle gi litt varme et sted, vil du helt naturlig miste denne funksjonen i og med bytte til sparepærer.

Åpenbart vet ikke jeg hvorvidt dette er relevant for deg - men nå er det nevnt...
25-01-2018 13:10
WhitePilgrim
sparepærer

Neste lønn bytter jeg ut alt av dyre type pærer og over i sparepærer. Er en dyr engangsinnvestering. Men etter de er byttet, vil det veldig fort spares inn på strømutgifter.
23-01-2018 17:48
WhitePilgrim
Quote:
Originally Posted by SirWinston View Post
Går hardt utover digitale valutaer i øyeblikket.
Det er for så vidt bra så lenge Ripple faller mer enn ethereum i og med at jeg miner ethereum. Nå vekslet jeg 0,5 ethereum og noe Pascal inn i ca 500 Ripple der Rippleprisen lå på ca 1.23$. Analyser tilsier at Ripples verdi er rundt 2$ og jeg tenker at så lenge jeg handler under 2$, er det greit. I skrivende stund har Ripple steget med 15% og ligger nå på 1.41$. Dvs i dag at jeg har en stigning på 90$. Alt dette er så svingende at å ta et snitt for i dag ikke har hensikt egentlig. Jeg tenker å holde på å veksle inn i Ripple nå i en femårsperiode med mindre det stiger for mye. Så ser jeg hvordan jeg ligger ann etter det.
18-01-2018 19:28
SirWinston Går hardt utover digitale valutaer i øyeblikket.
13-01-2018 19:51
WhitePilgrim Det er en gambling og jeg har vel strengt tatt bare lagt rundt 40.000-50.000 inn i datautstyr Det at jeg nå har 100.000 er pga en allerede gevinst på ca 80.000.
11-01-2018 23:29
Hiin Allvise Enig med sistnevnte taler - når jeg tenker meg litt om, får jeg faktisk visse tulipan-følelser angående cryptovaluta, som investering betraktet...

Så vær gjerne med på gamblingen, men begrens eksponeringen, og husk at det aldri er galt å sikre en gevinst...
11-01-2018 23:16
spare-seg-til-fant Å putte all sparingen i cryptocoin er galskap, spør du meg. Dette er gambling og ikke investering. Men når du "kun" har lagt 100.000 i potten så blir du jo ikke ruinert uansett.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB-koder er On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 16:44.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Logo av Aksjebloggeren