Pengevett

 

Vært her en stund nå men...

Dette er en diskusjon om Vært her en stund nå men... i Presentasjoner-forumet, en del av Informasjon-kategorien; Sterk historie! Flott at du deler den med oss, tusen takk for tilliten! Forøvrig er jeg veldig enig i Myras ...


Go Back   Pengevett > Informasjon > Presentasjoner

Register FAQ Members List Kalender Search Today's Posts Mark Forums Read

Notices


Reply

 

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old 17-10-2016, 17:54
Millus's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 77
Sterk historie! Flott at du deler den med oss, tusen takk for tilliten!

Forøvrig er jeg veldig enig i Myras svar.

Mine egne erfaringer med private lån er å legge ut for barnas mobilabonnementer iblant. Som oftest har jeg fått pengene tilbake, og i noen tilfeller har jeg ettergitt gjelden som del av bursdagsgaver og sånt. Men det er selvsagt snakk om småsummer som jeg har vært glad for å kunne bidra med.

Jeg er veldig imponert over innsatsen din, Sjakkalle! Og lykke til med lærerjobbingen
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 10-11-2016, 22:44
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 139
Nytt siden sist er at DNBs innførsel av markedets høyeste minibankgebyrer gjorde at jeg byttet dagligbank til SR-bank for noen uker siden. Minibankgebyrene ville vært en meget liten utgift, men når DNB behandler meg som en uskikkelig skoleunge som skal få en smekk på lanken hver gang jeg bruker banken til å få ut mine egne penger har det gått for langt. Å vente at kundene skal tilpasse seg bankens ønsker, og ikke omvendt, er ikke verdig en servicebedrift.

Med bankbyttet har jeg ikke lenger noe kredittkort. Fikk tilbudet men takket nei. Jeg hadde kredittkort i DNB i de 12 årene jeg var kunde der, men brukte den ikke en eneste gang. For tre år siden mistet jeg den og måtte betale 35,- for å erstatte den, så mitt forholdstall gebyr-til-bruk med kredittkort er den verste i hele verden.

Objektivt sett har kredittkort en del fordeler, men man skal være svært disiplinert for at man ikke sløser vekk fordelen og enda mer til på impulskjøp. Uten kredittkort er det ingen fare for å havne i kredittkortgjeld, og det er et kort mindre å passe på. Bruker Visa-kortet og nettbank for store utgifter, men for dagligvarer er det kontanter det går i. Med kort er det lett å bli fristet til det ene lille impulskjøpet etter det andre i matbutikken.

Ellers går læreryrket strålende! Første året som lærer er kanskje det mest strevsomme fordi alle timer må forberedes fra grunnen av. Man har ikke fjorårets notater og oppgaver å lene seg på. Men jeg synes det er veldig kjekke klasser!
Reply With Quote
ReplyThread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB-koder er On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads

Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Frustrert! Og håper noen som har vært i denne båten kan gi råd :( Steinbukk Penger og parforhold 15 16-10-2014 09:50


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Logo av Aksjebloggeren