Pengevett

 

Register FAQ Members List Kalender Search Today's Posts Mark Forums ReadPengevett Rules

Forum Rules
In order to proceed, you must agree with the following rules:

Forumregler

Det koster ingenting å registrere seg her. Forumet har imidlertid noen regler brukere må følge når de bruker det. Reglene kan bli endret underveis, og store endringer vil bli annonsert i forumet. Om du aksepterer betingelsene haker du av i boksen for det under her. Dersom du ønsker å avbryte registreringen, klikker du her for å komme tilbake til forumets forside.

Selv om forumledelsen ved Pengevett vil jobbe for å gjøre forumet best mulig for brukerne og fjerne uønskede meldinger, kan vi ikke rekke over alt. Vi vil derfor minne om at meldinger i forumet uttrykker forfatterens egne synspunkter, og at verken eierne av Pengevett, eller Jelsoft Enterprises Ltd. (utviklerne av vBulletin), vil kunne holdes ansvarlig for innholdet i innleggene her.

Vi ønsker at Pengevett skal være et godt sted å være, uansett om man velger å bruke forumet for å diskutere pengespørsmål generelt, eller søker støtte og råd i en vanskelig situasjon. Ved å akseptere disse reglene forplikter du deg til å bidra til dette. Du forplikter deg også til ikke å legge inn noen innlegg som er støtende, uanstendige, seksuelt ladede, hatske, truende eller annet som ellers er i strid med gjeldende lover.

Pengevett er i utgangspunktet ment som et møtested der folk kan dele erfaringer og gi støtte/råd på veien mot en bedre privatøkonomi. Det er med andre ord ikke ment som en møteplass mellom selgere og potensielle kjøpere. Pengevett har noe reklame på sine sider, men vi ønsker også at det skal være et skille mellom selve reklamen og den vanlige interaksjonen mellom medlemmer i forumet. Med andre ord: Meldinger i forumet er ikke stedet for reklame. Tråder som oppfattes som reklame blir redigert eller fjernet uten varsel.

Eierne av Pengevett forbeholder seg retten til å fjerne, redigere, flytte eller stenge tråder.
Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:57.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Logo av Aksjebloggeren