Pengevett

 

Slik tjente jeg penger på QXL og Ebay

Dette er en diskusjon om Slik tjente jeg penger på QXL og Ebay i Tjene penger hjemmefra-forumet, en del av Vær din egen sjef!-kategorien; Lin: Hørtes jo genialt ut å selge på QXL ting man ikke trenger. Vi pleier bruke finn, men ikke lett ...


Go Back   Pengevett > Penger inn > Vær din egen sjef! > Tjene penger hjemmefra

Register FAQ Members List Kalender Search Today's Posts Mark Forums Read

Notices


Reply

 

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 25-10-2009, 01:11
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 39
Lin: Hørtes jo genialt ut å selge på QXL ting man ikke trenger. Vi pleier bruke finn, men ikke lett å få solgt ting der nei nå lenger.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 26-10-2009, 20:05
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 105
jeg ahr noen spørsmål ang det. Hvor my tok de i forskjell i fra det du kjøpte i fra du solgte??? Hadde du det på egen konto de pengene du fikk fra salgene??
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old 29-10-2009, 11:12
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 58
Flott tips det der
Kjenner selv en som kjøper mye billig via eBay, og selger det i Norge med god fortjeneste. Kan være noe så enkelt som mobilholdere til f.eks HTC Touch telefoner til bil - kjøpt for 39 kroner stk (inkl. frakt - skjønner ikke hvordan det er mulig) via HongKong - og solgt i Norge for vel hundrelappen... masse slike gode ideer til ekstrainntekt, bare man er litt kreativ
__________________
Tjene Penger | Gratis programmer | Mammaklær
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old 21-07-2010, 13:50
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Hva med dropshipping

Siden vi er inne på temaet med å selge på auksjon vil jeg bare få nevne dropshipping. Dette er jo en genial måte å skaffe produkter man kan selge uten å i det hele tatt måtte ha noe med varen å gjøre selv.

Jeg vet mange tar betalt for at man skal få registrere seg men det finnes unntak der også. En annen fordel med dette er jo at man har tilgang til varene for engrospriser selv.

http://nettgrunder.com
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old 26-07-2012, 23:02
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
Beklager at jeg puster litt liv i en gammel tråd, men dette er et tema jeg også interesserer meg for. Inspirert av tv-programmer som Lagerkriger og Pantelånerne i Las Vegas/Detroit, så har jeg lyst til å begynne å selge en del ting på nettet, samt handle fra feks. ebay og selge videre på qxl/finn.no.

Er det noen her som fortsatt driver med dette? Og er det noe vits i det hele tatt? Ebay begynner å bli mer og mer kjent for mannen i gata, så er usikker på om det er noen penger å hente på å handle derfra og selge på andre norske sider. Har uansett ikke noen forventninger om å bli rik på dette, men hadde vært artig med en liten bi-inntekt når man likevel sitter foran pcen.

Noen som har formeninger om dette? Og hva er det man eventuelt burde satse på å kjøpe?
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old 26-07-2012, 23:50
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Oslo
Posts: 197
Min erfaring med QXL er at det er vanskelig å få gode priser. Folk forventer tydeligvis at alt på auksjon skal være billig. Det er mange som har ting de bare vil bli kvitt og tar det de får. samleobjekter kan nok oppnå god pris, men da må en vite mye om hva ting er verdt for å være sikker på at en får en god pris. Jeg klarte å selge noen minnemynter med noen hundre kr i fortjeneste. Tar jeg hensyn til rentekostnader ved å ha de myntene liggende så var det ingen lønnsom investering. Bøker, cd-er, dvd-er og tegneserier oppnår lav pris på auksjon. Det jeg klarte å selge på en vanlig nettside fikk høyere pris.
Vil du ha en god pris så legg ut ting på egen nettside eller blogg lenge før du trenger pengene og vent til det kommer noen som betaler den prisen du har satt. Det tar tid og fungerer bare hvis du ikke er desperat for penger.
Det eneste råd jeg kan gi er å sørge for at auksjoner avsluttes på et tidspunkt da mange er på nett. De som er på QXL ser gjerne bare på de auksjonene som slutter snart. Når auksjoner blir listet vil de auksjonene som slutter snart bli listet opp øverst. Da er det litt dumt om din auksjon står øverst på listen når det er få på nett. Det finnes også egne funksjoner der en kan se på bare de auksjoner som slutter den neste timen, de neste tre timene osv. Ikke legg ut auksjon som avsluttes kl 5 om morgenen. 17. mai er også en dårlig dag.
__________________
Sparesiden Krimboka Emigrasjon
Reply With Quote
Reply

Tags
ebay, qxl, tjene penger hjemmefraThread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB-koder er On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads

Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spar penger på mathandlingen Lin Nyheter, artikler og blogginnlegg om økonomi 0 04-11-2008 02:42
Slik bytter du strømleverandør Lin Nyheter, artikler og blogginnlegg om økonomi 0 04-11-2008 02:28


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:18.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0
Logo av Aksjebloggeren